NINA


Hei! 


Olen Nina Nurkkala, Lovemon opettaja ja yrittäjä. Ohjaan ilmajoogatunteja sekä Hengähdyshetkiä®  ja rummutan sydämeni kyllyydestä rumpurentoutuksissa. Ohjaamiini tunteihin ja tapahtumiin kuuluu usein myös keskustelullinen osuus tai piiri, jossa jokaisella osallistujalla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi muiden läsnäolon kannattelussa. 

Opetus- ja ohjaustyössäni pyrin saattamaan asiakkaan tilaan, jossa hänen on mahdollista nähdä ja tuntea oma tiensä niin, että seuraavan askeleen ottaminen tuntuu omalta. Toisena hetkenä on tarpeen rentoutua ja palautua, toisena taas toimia rohkeasti omantuntonsa mukaan. Olen mukana matkallasi.

Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä (KM, Turun yliopisto) sekä joogaopettaja (Villa Mandala, 250h) ja tällä hetkellä opiskelen palautumisvalmentajaksi (Villa Mandala, 200h). Yksilöiden polut osana kokonaisuutta kiinnostavat minua, ja lähestyn olemassaolon kysymyksiä sekä psykologian ja valmennuksen että jooga- ja meditaatioperinteiden näkökulmista. Elämän kiemuroissa navigoimisen tueksi kehittämäni itseapukehikko Method Lovemo, viiden askeleen matka syvälle ja takaisin, toimii rakenteena myös Lovemon kurssitarjonnalle. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Lovemolle, Kokemäen sydämeen!


Lovemon toiminnassa arvostan; 

henkisyyttä, joka on avuksi käytännön elämässä,

elämyksellisyyttä ja leikkiä

sekä toimimista femiinistä ja syklisestä käsin.