OHJEET


Luethan seuraavat ohjeet huolellisesti läpi ennen saapumistasi Lovemolle. Näin varmistat hyvän ja turvallisen kokemuksen sekä itsellesi että toisille.


Tulethan tunnille ainoastaan terveenä. Muista pestä kädet ennen tunnin alkua ja käyttää studiolta löytyvää käsidesiä. Halukkaille löytyy myös kasvomaskeja.

Kerro poikkeustilanteista ohjaajalle ennen tunnin alkua, esim. raskaudesta tai vammasta. Olet tervetullut osallistumaan mahdollisten rajoitusten puitteissa, ja voit olla etukäteen yhteydessä, jos tunnille osallistuminen mietityttää. 

Ilmajoogatunneille parhaiten soveltuvat vaatteet ovat ihonmyötäiset ja pitkähihaiset/-lahkeiset luonnonkuituiset vaatteet. Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja tai muita silkkejä mahdollisesti vahingoittavia osia. Korut otetaan pois ennen tuntia.

Ilmajoogatuntia ennen ei kannata syödä kovin raskaasti. Maksimikäyttäjäpaino silkeissä on 120 kg. Asiakkailla ei ole kauttamme tapaturmavakuutusta, joten tarkistathan, että tarpeelliset vakuutuksesi ovat voimassa. Pyydämme silkkien kanssa liikkuessa noudattamaan erityistä huolellisuutta ja annettuja ohjeita.  

Tervetuloa!