TARJOOMA

ILMAJOOGA

Taianomaisilla ilmajoogatunneilla liikutaan kattoon kiinnitetyn ilmasilkin avulla. Virtaamme sekä silkissä että silkkiä apuna käyttäen ja tunti päättyy loppurentoutukseen, jossa levätään silkin kannateltavana. Kangas tukee kehoa auttaen sitä avautumaan sekä vierailemaan ainutlaatuisissa tuntemuksissa. Leppoisa ilmajoogatunti sopii niin aloittelijoille kuin jo ilmatunteja harrastaneille.

RUMPURENTOUTUS

Rumpurentoutus ilmasilkissä on ainutlaatuinen tapa rentoutua erityisesti silloin, kun kaipaa pysähtymistä arjen keskellä. Rummutuksen tasainen ja voimakas rytmi synnyttää värähtelyä, jonka koetaan usein resonoivan kehoa ja mieltä hoitavasti. Rentoutuksen loppuun on varattu aikaa pintaan nousseiden tuntemusten ja mielikuvien jakamiselle. Täydenkuun aikaan järjestämme pidemmän kuutamorummutuksen, jolloin halukkaat ohjataan myös rumpumatkalle. Rumpurentoutuksen voi vastaanottaa niin silkissä kuin lattialla patjan päällä leväten.

HENGÄHDYSHETKET®

Hengähdyshetket® ovat palautumisharjoittelua parhaimmillaan! Kuusi erilaista Hengähdyshetkeä toimii täsmäiskumaisesti erilaisiin palautumisen haasteisiin. Osallistuisitko mieluiten Juuret, Tasapainoon, Rauhassa, Hyvää yötä, Enemmän energiaa vai Business-tunnille? Hengähdyshetkiä®-sarjat koostuvat kevyestä liikkeestä ja helpoista asennoista sekä erilaisista läsnäolo-, keskittymis- ja hengitystekniikoista. Harjoittelun apuna käytetään runsaasti apuvälineitä, jotta asennoista ja liikkeistä löydetään parhaiten kunkin kehoa tukeva variaatio ja syvä rentouden ja levollisuuden kokemus.